lauantai 21. tammikuuta 2012

Myy week!

Mooi! kerron täs vaa miten viikko on mennyt, en oo ehtiny kirjoitella täs päivin, mut nyt sit kirjoittelen. Ja totaas Maanantai en edes muista mitä tein, eikuu ainii oltiin Svetan kanssa itikses, katottiin sille vaatteit. Lopulta se ei löytäny mitään, mentiin meille ja annoin sille omii vanhoi vaatteit, jotka esim. on pienii. Tiistaina Leenan kanssa lähettiin Superpäivänä leffaan! Ei ollu mitään suunniteltu, lähettii vaaa kattoo jotain randomii. Kun tultiin kysyttiin ainaskin 5 tai 6 leffaa ja kaikki oli varattuja. Lopulta päästiin kattomaan leffaa Avain Italian. Se oli aivan ihana, tykkättiin siitä niin paljon. Se oli sellanen ihana kesänen,rauhallinen satu!!!Sit ehittii nopsasti käydä SCAN BURGERIS kebabil =)!                                                     Meijjän eväät leffas!
Keskiviikkona ja Torstaina en yhtään jaksanu olla tai mennä minnekkään. Oli niin huono sää, että koulussakin en jaksanu olla. Luin kokeiisiin perjantaiks ja ne kokeet khyl meni iha paskasti! mutta voi voi! Ja niin chillasin katoin telkkaa, joku kai halus tulla meille käymään, mut sit ei ehtinytkään! Ja sit Torstaina tein tälläsen nami nami kakunHmm. mitä perjantaina tein! Niin olin treeneis ennen pelei, treenit meni hyvin,pelattiin paljon! Tänään elikkä launtaina olin kouluu, ja heheh en mennytkään ku oli pelejä. Jotka sujuio iha sika hyvin. Oon niin ylpee kaikist, tuli yks sellanen helppo voitto, ja viimeinen peli pelattiin niin hermoilla oli jo kolmas erä ja eeeii hävittiin se parilla pisteellä!! Ärsytti, mutta oli kova vastus ja vietiin jo yks erä. Nyt täs istun kirjoittelemas koht pitäis mennä sivoo huonetta ja sit illalla lähen Tuulialle yöks! Mitäs siitä oikein tulee !!?

Päivänbiisi:

On pakko laittaa nyt tää, kun kaikki vaan siitä puhuukin! On sitä paljon dissattu, mut en tajuu ei se niin huono khyl oo!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti