lauantai 28. tammikuuta 2012

Tettiä

Heippa! Taas pitkästä aikaa kirjoittelen, jatkan heti siitä miten viime postaus jäi. Lähin sitten Tuulialle yöksi! Siellä chillailtiin landboossa. Jaettiin ekaks lehtiä, sit koko yö datatiin.Ei kuvia ollut tällä kertaa siitä illasta!

Meillä alkoi tetti tällä viikolla joka kestää 2 viikkoa. Elikkä yks viikko on jo ohi ja kerronpa missä oikein olen ja miten siellä töissä oikein sujuu.Ollaan Svetan kanssa sellasessa hienossa kahvilassa nimeltään cafe esplanad!

Meillä siellä hienot asut on. Yritin lataa enemmän kuvia mutta ei oikein onnistunut.On se töissä käyminen raskasta. Väsyn sillei every day ja en jaksa tehä sitten iltapäivällä mitään, kun lähteä kotiin. Ja näin mä teinkin. Joka päivä töiden jälkeen kyllä on tullu käytyä kaupoilla. Aina pikkusen parissa kaupassa vain, energiat ei riitä enempään! Saadaan siellä hyvää ruokaa :). Ja meillä jää aina aika keskusteluihin, seotaan aina joskus ihan liikaa. Siel on ihan hirveesti kaikkii ihania leivoksia. Joka päivä sit maistelaan niitä. Hupsista tähän sit tekstiä tulikin!
Torstai iltapäivällä lähin ihan kikseissä Leenan kanssa hiihtää(vaikka inhoan hiihtoa). Oli vaan niin kiva päästä en tiedä kyllä miksi. Lähettiin sitten mustavuorelle ilalla.ÄÄÄ täs oon yrittänyt lisää pikkasen kuvia, mut täs bloggerissa on ongelma ja se ei halua tehä mitään :((.No kerron mä täs sit ilman kuvia, vaikka kuvista enemmän tykätään. Niin ja tällein kivasti sattui tulemaan, että kaaduin ilman syytä ja mun ranne jotenkin kivasti meni että oli kai murtuma tai vastaavaa. Sit koko perjantai päivä meni siihen että kiereltiin iskän kanssa sairaaloita ja terveyskeskuksia. Selvis sit se että mul ei ollut mikään! Perjantaina iskälle yöks. Katottiin niinku jotain kymmenen leffaa ja kaiken maailman ohjemia. Perjantai-Lauantai meni siihen että maatiin sohvalla kattoen telkkaa ja syödessä. Huomenna plääneis on se että kävisin kampaamol ja vois lähtee jonnekkin myös, enpä tiedä :)...Taas mä toistan tätä, en oikeasti tajua mikä vaivaa tätä, kun ei onnistu lataa yhtään kuvia, mut mua nyt ärsyttää se:((!


Päivänbiisi:


BYE BYE <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti