keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Heti kaikkiin tapahtumiin!

Hellou!
Aluksi ihan nopsasti torstaista, silloin vuokrattiin Tuulian kanssa kaks leffaa Hamekyttä 3( joka on ihan uus) ja en oo varma mut kai 172 hour ( en oo varma noist tunneist) mut molemmat oli hyviä.
Aika tyhmästi tässä selitän kaikkea!
Perjantai päiväni oli kiva! (kiva wtf?) Koulussa lähettiin pelaamaan curlingia,( joka oli ihan uber hauskaa) siellä meijjän viimeinen päivä meni, kun alkoi hiihtoloma! Ja ette usko kuinka ihanaa päästä lomalle.


Hiihtolomalla en hirveästi suunnittele asioita, ja lähen tekemään aina ihan yhtäkkiä. Lauantaina lähettiin Leenan kanssa keskustaan päin. Siellä heiluiltiin, ja ideaksi jostain vain tuli lähteä Kiasmaan koskaa, se on ilmaista. Sinne justiinsa sitten suunnattiin. Ps.Ainii launtai aamuna heräsin aikasin ja aloin siivoa koko kämpää, äiti sit siinä kipeenä mua katteli.Olin hirveen ylpee ittestä että sain siivottua nopsasti ja hyvin koko kodin.
                                                         Pelle <3                                                                             <3Sunnuntai! Keskustassa ollessa alettiin miettiä, että ei olla nähty Katria piktään aikaan, sille sitten soitettiin ja seuraavaksi päiväksi sovittiin nähdä. Me itiksessä sitten nähtiin, yhteisellä jätskillä jotenkin sillein käytiin. Ne osti Ben & Jerry'ssin ja mä sitten niiltä pikkasen maistelin. Katri kertoi viikonloppu Lontoon matkasta, ja me sitten siinä vaiheiltiin kuulumisia. Myöhemmin Lähettiin Leenalle, siellä hengailtiin vähäsen kun Katri sitten jätti meidät. Olin viellä jonkin aikaa, ja lähin ysin tai kasin maissa sitten kompuroimaan busiilla kotiin.
            Jo maanantai!!Ihmeissään miten nopeasti viikonloppu lensi. Mutta mitäs se minulle kun lomalla olen. Sunnuntai kauhean sään mukaan ajattelin, että maanantaina en lähtisi minnekkään, mutta mitäs ihmettä mutta ulkona oli niin ihana sää! Istuin kuitenkin puolet päivästä kotona, ruokaa siinä ajassa tein. Sitten ajatuksee lensi ajatus, lähteä uimahalliin.
Ja taas mä sitten Leenalleni soitin uimahalliin menossa. Huhuhuhu urheiltiin siellä vedetiin melkein 20 kierrosta laskettuna sillein, että yksi oli tonne ja takas. Se oli vaikeaa meidän pelleilyn takia.

Elikkä asita on näin että olen ollut kaikki päivät tässä Leenan kanssa, ja se on mahtavaa. Koulun aikana ei hirveästi nähdä ja nyt vietetään every daay. Keskiviikkona oli tosi tylsää ja siitä mä taas Leenan kanssa itikseen sujahdin.
  Se on niin perus aina kun on ei ole rahaa niin löytää niin paljon kaikkea, ja ihastut melkein jokaiseen vaatteeseen, kun taas rahat on mukana niin ei hirveästi halua ostella mitään. Mutta joo, mentiin itikseen kiertelee kauppoja ja löyty niin paljon kaikkea.


                                                   Robert´s coffeessa taiteilin veden avulla.

Päivin biisi:
                   
                                                 Hyvää hiihtoloman jatkoa(tai loppua?)!
                                                           anyway pitäkää hauskaa.
                                                                             <3


 

1 kommentti:

  1. toi ns. "pelle" kuva on just kaunis!!! <3 love it:) ja muutkin on:) nätti tyttöni!

    VastaaPoista